Jumppa-aakkoset

Kevät 2022

LAPSET JA NUORET

Taaperojumppa (aikuinen ja lapsi 1-2-vuotias)

Iloisia ja vauhdikkaita yhdessäolonhetkiä lapselle ja aikuiselle. Monipuoliset tuokiot pitävät sisällään mm. laulu- ja musiikkileikkejä, mielikuvajumppaa ja erilaisia liikuntavälineitä. Tavoitteena on herättää liikkumisen ilo sekä aikuisessa että lapsessa.
Keskiviikko 17.30-18.30 A-koulu, ohj. Laura Kosonen.
Ei erillistä jumppamaksua.

Naperojumppa (3-4-vuotiaille)

Liikunnan lomassa leikkejä, loruja, laulua ja musiikkia. Jumppa toteutetaan lasten ehdoilla: heidän liikuntataitojaan kehitetään ja opitaan olemaan ryhmässä muiden samanikäisten lasten kanssa.
Maanantai 17.30-18.30 A-koulu, ohj. Laura Kosonen.
Jumppamaksu 15 € / kausi.

Tenavajumppa (5-7-vuotiaille)

Touhutuokio, jossa mielikuvien, liikuntaleikkien, musiikin, temppuilun ja erilaisten välineiden avulla harjoitellaan perusliikuntataitoja ja –valmiuksia. Tavoitteina ovat ryhmässä toimiminen ja toisten huomioonottaminen.
Torstai 17.30-18.30 A-koulu, ohj. Minna Poikonen.
Jumppamaksu 15 € / kausi.

Showdance  (7-10-vuotiaille)

Showtanssissa voidaan esittää mitä tahansa tanssin lajia tai niiden yhdistelmiä omalla tavalla. Se on monipuolinen tanssilaji, jossa yhdistyvät lähes kaikki tanssityylit.
Maanantai 14.00-15.00 Liikuntahalli, ohj. Ruth Suomalainen.
Jumppamaksu 15 € / kausi. Ryhmä ei kokoonnu enää tällä kevätkaudella.

AIKUISET

Perusjumppa

Helppoa perusjumppaa kaikenikäisille ja -kuntoisille. Ei vaikeita askelsarjoja. Tunti koostuu alkulämmittelystä, monipuolisesta lihaskunto-osuudesta ja venyttelystä. Osalla tunneista hyödynnetään välineitä (käsipainot, kepit, kuminauhat ja gymstickit).
Maanantai 17.00-18.00 B-koulu, ohj. Arja Karttunen.
Jumppamaksu 4 € / kerta.

Hathajooga

Hathajooga on joogan laji, jossa ihminen pyrkii saamaan kehonsa hyvään hallintaan. Kulmakiviä ovat hengittäminen oikein sekä asanat eli asennot. Hathajooga sopii erinomaisesti silloin, kun haluat tehdä hieman rauhallisemman, mutta samalla fyysisen harjoituksen. Harjoita hathajoogaa, jos haluat helppoja hengitysharjoituksia, voimistavia, venyttäviä asentoja sekä välillä meditaatiossa istumista suorittamisesta vapaana.
Tiistai 18.30-20.00 B-koulu, ohj. Per Lindblad.
Jumppamaksu 6 € / kerta. Ryhmä ei kokoonnu enää tällä kevätkaudella.

Kuntojumppa

Kuntojumppa on kaikille sopiva perusjumppatunti, jolla nostetaan sykettä  ja kehitetään lihaskuntoa.
Keskiviikko 18.00-19.00 Liikuntahalli, ohj. (vuoroviikoin) Pinja Pelkonen ja Minna Tarnanen.
Jumppamaksu 5 € / kerta.

Lentopallo

Perinteistä joukkuepeliä mukavassa seurassa.
Keskiviikko 18.00-19.30 Liikuntahalli, ohj. Merja Karttunen.
Ei erillistä jumppamaksua.

Kuntosali

Ohjattu kuntosalitunti. Ohjaaja on paikalla koko ajan ja opastaa välineiden käytössä.
Torstai 17.30-18.30 Liikuntahalli, ohj. Olli-Pekka Pöllänen.
Jumppamaksu 7 € / kerta. Ryhmä ei kokoonnu enää tällä kevätkaudella.

Syvävenyttely ja rentoutus

Syvävenyttely vapauttaa kehosi liikkumaan, vahvistaa ryhtiä ylläpitäviä lihaksia ja parantaa hengityksen laatua. Venyttelyn avulla lihasten jäykkyys hellittää ja kehon aineenvaihdunta paranee.
Perjantai 17.30-19.00 B-koulu, ohj. Per Lindblad.
Jumppamaksu 6 € / kerta. Ryhmä ei kokoonnu enää tällä kevätkaudella.

KeLiNa:n jäsenmaksu vuodelle 2022 on aikuiset 50 € ja alle 18-vuotiaat 30 €. Jäsenmaksu maksetaan kevät- ja syyskausi erikseen. Aikuiset 25 €/kausi ja alle 18-vuotiaat 15 €/kausi.

• Jumpissa maksuvälineinä käyvät Smartum-liikuntasetelit ja verkkomaksu sekä ePassi.

• Voimistelijoiden tapaturmavakuutus jäsenille: Vakuutuksen hinta on 4 € ja se korvaa KeLiNa:n tunneilla, näytöksissä ja matkoilla sattuneet tapaturmat. Ei ikärajaa.Vakuutuksen voi ottaa seuran nettisivujen kautta (Ajankohtaista -välilehti, Jumppaturva -vakuutus seuran jäsenille)