Ajankohtaista

LASTEN JUMPPARYHMIIN ILMOITTAUTUMISET JA MAKSUT: Ilmoittautumiset vasemmassa laidassa olevien linkkien kautta. Maksu suoritettava seuran tilille. Maksukuitti mukaan jumpparyhmään! Jumpan ohjaaja merkkaa jumppalistaan maksut maksetuiksi.

AJANKOHTAISET ASIAT: JUMPPIEN MUUTOKSET, TULEVAT TAPAHTUMAT YM. LÖYDÄT MYÖS FACEBOOK-SIVUILTAMME.

Saunajumppa Pääkannan kakkossaunalla perjantaina 20.5. klo 18. Ohjaajana J-P Honkanen. Jumpan jälkeen sauna ja kahvit ja makkarat. Tervetuloa!

Jumpparyhmät kokoontuvat huhtikuun loppuun saakka. HUOM! Lentopallo jatkaa vielä toukokuussa.

HUOM! JUMPPARYHMÄ LOPPUU, JOS SIINÄ ON KOLME KERTAA PERÄKKÄIN ALLE 10 OSALLISTUJAA.

Hyvät kerimäkeläiset!

KeLiNa on liikuttanut kerimäkeläisiä vuodesta 1979 lähtien. Meillä on ollut parhaimmillaan 19 jumpparyhmää vauvasta vaariin ja jäseniä on ollut yli 400. Toiminta on ollut aktiivista ja monipuolista.
Sitten iski korona-epidemia! Korona on vaikuttanut dramaattisesti seuramme jäsenmäärään ja käyntikertoihin. Tämä on vaikuttanut myös seuran taloudelliseen tilanteeseen. Menot ovat olleet samat kuin ennen koronaa, mutta tulot ovat olleet vähäiset. Jotta seuran toiminta voisi jatkua, toivomme nyt, että vanhat ja uudet KeLiNan jäsenet löytävät oman kylän seuran liikuntaryhmät.
Tervetuloa jumppaamaan hyvässä seurassa!

Arja Karttunen
KeLiNan pj

HUOM! Aikuisten jumppiin mukaan oma jumppa-alusta ja käsineet!

HUOM! Suosittelemme maskin käyttöä. Maski pois omalla paikalla jumppasalissa ja takaisin jumpan jälkeen.

Taaperojumpan ohjaaja Laura Kosonen viestittää: Heippa hei alle kolmevuotiaiden vanhemmat! Mie oon Laura ja ohjaan Kerimäen Liikuntanaiset ry:n järjestämää taaperojumppaa keskiviikkoisin. Menossa on neljäs peräkkäinen vuoteni "jumppatätinä". Jumppa on virallisesti suunnattu 1-2-vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Kokemuksen myötä haluaisin rohkaista nyt myös alle yksivuotiaiden vanhempia mukaan tutustumaan taaperojumppaan. Alle vuodenikäinen voi olla jo varma kävelijä, joku ottaa jalat alleen vasta lähemmäs kaksivuotiaana. Viime talvena nuorimmat jumppaajat olivat hieman vajaa 10kuisia, ja viihtyivät oikein hyvin. Jumpan sisältö muovautuu jokaisella kerralla tilanteen mukaan: jumppaajien määrä, ikä, taidot, yleinen tunnelma. Toiminta on tästä syystä myös isolta osin melko vapaata, jotta eri tasoiset ja luonteiset jumppajat viihtyisivät. Minun tavoitteeni ohjaajana on luoda lapsille iästä ja taitotasosta riippumatta uusia kokemuksia ja oivalluksia, haasteita ja onnistumisia sekä liikkumisen iloa ja mukavaa yhdessä oloa niin lapsille kuin aikuiselle. Jumpassa on silloin tällöin mukana myös isompia sisaruksia. He tuovat hyvää energiaa ryhmään ja antavat loistavasti esimerkkiä pienemmille. Näissä tilanteissa olen painottanut vanhempien omaa arviointia: säilyykö sopu sisarusten välillä, viihtyykö vanhempi lapsi ja toteutuuko jumpan tarkoitus eli iloinen liikkuminen kaikkien osalta. Lapsi voi osallistua taaperojumppaan myös esim. isovanhemman tai muun aikuisen kanssa. Monissa perheissä vanhemmat vuorottelevat mahdollisuuksien mukaan. Yhä useammat isätkin ovat innostuneet mukaan jumppaan! Jos jumpassa vuorottelee useampi aikuinen, yksi maksettu aikuisten jäsenmaksu riittää. Jäsenmaksu ei sisällä vakuutusta. Henkilökohtaisen vakuutuksen voi ottaa seuran nettisivujen kautta (4 €/vuosi).  Taaperojumppa keskiviikkoisin 17.30-18.30 A-koulun salissa. Sisäänkäynti naisten pukuhuoneen kautta, mukavat sisäliikuntavaatteet päälle ja vähintään pikkujumpparille vesipullo mukaan!

Jäsenmaksu vuonna 2022 on aikuisilta 50 €/vuosi, joka maksetaan kahdessa erässä: 25 €/kevätkausi ja 25 €/syyskausi. Jäsenmaksu alle 18-vuotiailta on 30 €/vuosi eli 15 €/kevätkausi ja 15 €/syyskausi.

Voit maksaa jäsenmaksun suoraan seuran tilille FI53 5133 0020 0501 25.    Viestikenttään "Jäsenmaksu kevät 2022" . HUOM! Uudet jäsenet viestiin:      "Jäsenmaksu kevät 2022, osoite ja syntymäaika" (jäsenrekisteriä varten). Kuitti maksusta tai näyttö kännykältä jumpparyhmän vastaanottajalle.

Aikuisten jumpparyhmissä jaetaan myös pankkisiirtoja jäsenmaksun maksamista varten.

Alle 18-vuotiaiden jäsen- ja jumppamaksut ilmoittautumisen yhteydessä seuran tilille.

Maksuvälineenä käy e-Passi mobiilimaksu

1. Valitse sovelluksesta toimipiste

2. Syötä maksettava summa tai valitse tuote.

3. Hyväksy maksu ja näytä kuitti sovelluksesta jumpan alussa. Huomaathan, että kuitti on voimassa 15 min maksuhetkestä.

Maksuvälineenä käy myös Smartum -setelit ja verkkomaksu.

Smartum-kortilla ei voi maksaa, koska meillä ei ole maksupäätettä. Voit maksaa palvelun verkkomaksuna omassa Smartum-verkkopalvelussa ja tuoda mukanasi tositteen maksusta (kuitti tulostettuna tai esim. älypuhelimen ruudulla).